Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlı'dan Gençliğe Destek Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özgür Hata ve gençlik yönetimini ağırlayarak, gençliğin Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılındaki rolüne dair önemli mesajlar verdi. Balkanlı, gençlerin dinamizmi ve kararlılığı sayesinde CHP’nin iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
Balkanlı'dan Gençliğe Destek Mesajı

Balkanlı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Gençler, Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak sizlersiniz” sözlerini hatırlatarak, gençlerin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini belirtti. "Atatürk gençliği" olarak adlandırdığı CHP’li gençlerin, Cumhuriyetin değerlerini savunmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Balkanlı, “Gençlerin enerjisi ve iradesiyle, Edirne’de daha güçlü bir geleceği birlikte inşa etmeye kararlıyız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına doğru emin adımlarla ilerlerken, gençlerimize her zamankinden daha fazla görev düşüyor. Gençlerin değişim ve dönüşüm gücüne inanıyorum” dedi.

AKP iktidarına yönelik eleştirilerde bulunan Balkanlı, gençlerin ve emeklilerin bu iktidarı değiştirme gücüne sahip olduğunu belirterek, “Gençlerimizin ve emeklilerimizin desteğiyle, AKP'yi iktidardan indirmek üzereyiz. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için her gün daha fazla çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.