Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasını “Miras Bölünmesin” Diye Öldürmüş

Babasını öldürdükten sonra baltayla parçalara bölüp, ormanda yaktıktan sonra dere kenarına gömen cinayet şüphelisi, cinayeti, babasının başka bir kadınla evlenmek istemesi üzerine “miras bölünmesin” diye işlediğini itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 09:02
Kaynak: ŞENER URFA
Babasını “Miras Bölünmesin” Diye Öldürmüş

Edirne'de babasını tabancayla öldürdükten sonra banyoda baltayla cesedini parçalara bölen, getirdiği ormanda yaktıktan sonra da dere kenarına gömen cani evlat, miras bölünür korkusuyla babasını öldürdüğünü itiraf etti.

İddialara göre; Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde yaşayan 58 yaşındaki babası Şerif Yalçın'ı, tabancayla öldürdükten sonra cesedini banyoda baltayla parçalara bölen, ardından da ormanlık alana götürerek yaktıktan sonra da dere kenarına gömen 27 yaşındaki oğlu C. Y., jandarmaya giderek babası için kayıp ihbarında bulundu.

Jandarmayla birlikte arama çalışmalarına katılan C. Y., jandarmaya farklı bölgelerde arama yapmaları talebinde bulunup, ekipleri süreç boyunca yanlış yönlendirdi. Saatlerce süren arama çalışmalarına rağmen kayıp baba Şerif Yalçın'a ulaşılamadı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER ŞÜPHE ÇEKTİ

Çelişkili ifadeleriyle şüphe çeken ve jandarmanın dikkatinden kaçmayan C. Y., gözaltına alındı. Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan ve Edirne Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklanan cani evladın, miras bölünür korkusuyla babasını öldürdüğü yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Cani evladın ifadesinde, annesiyle babasının ayrı yaşadığını, babasının başka bir kadınla evlenmek istediğini, köydeki değeri yüksek tarlaların mirasının bölünmesi korkusuyla cinayeti işlediğini itiraf ettiği iddia edildi.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.