Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amatör Spor Haftası Ödül Töreniyle Sona Erdi

Edirne’de, Amatör Spor Haftası etkinlikleri Edirne Spor Salonu’nda düzenlenen törenle sona erdi. Törende, 2024 yılında başarılı olan sporculara ödülleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 21:38
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Amatör Spor Haftası Ödül Töreniyle Sona Erdi

Edirne’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri ödül töreniyle sona erdi. Edirne Spor Salonu’nda gerçekleşen, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende ilk olarak Sporcu Eğitim Merkezi ve Edirne Ritmik Jimnastik Sporcuları, jimnastik gösterisi sundu. Jimnastikçilerin ardından sırasıyla, Gsb Spor Okulları Taekwondo sporcuları gösterisi, Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları Tenis branşı gösterisi, Gsb Spor Okulları Kick Boks Sporcularının gösterisi, Gsb Spor Okulları Hentbol Sporcularının gösterisi, Rekfod Gençlik Spor Kulübü Edirne Yöresi Halk Oyunları Gösterisi sunuldu.

Amatör sporcuların gösterilerinin ardından, 2024 yılında Edirne’de başarılı olmuş sporculara ödülleri verildi. Çeşitli branş ve kategorilerde toplam 42 sporcuyla beraber, 2023-2024 futbol sezonunda futbol liginde gruplarını birinci olarak bitiren, Genç Aslanlar Spor, Tunca Spor, Kaleiçi Spor, Ata Genç Spor, Yıldırım Kazanova Spor, Havsa Yenimahalle Spor, 1964 Yıldız Spor kulüpleri yöneticilerine de ödülleri verildi. Ödül töreni sonrası sporcular, antrenörleri ve yöneticileri toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Törene, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Cenk Ergüden’in yanı sıra Edirne İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak katıldı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.