Edirne’de Karaağaç Ardaspor için dayanışma gecesi düzenlendi. Sarayiçi’nde bir restoranda, Karaağaç Ardaspor’a katkı sağlamak için gerçekleştirilen gecede, açık arttırmaya çıkarılan cam üzerine baskılı Atatürk portresi 500 bin liraya satıldı. Portreyi Edirne Yağ Sanayi (Olin) adına Pazarlama ve Satış Müdürü Melih Kirişada aldı. Açık arttırmada 22 numaralı forma ve top satışı da yapıldı. 22 numaralı Karaağaç Ardaspor forması 60 bin liradan satılırken, sarı siyah top ise 6 bin liradan satıldı.
Etkinlikte konuşan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, kız takımıyla beraber Karaağaç Ardaspor’un daha da ileriye gideceğini belirterek; “Bu kulübün neler yaptığını en başından beri biliyorum. Çocuklara, gençlere kız takımına nasıl faydalı olduğunu biliyorum. Aytaç Başkan ve ailesi bu kulübe kendi ailesi gibi sahip çıkıyor. Bir toplumda spor, bilim sanat ve eğitim artarsa o toplum gerçekten ileri bir toplum oluyor. Çağdaş yolda ve çağdaşlaşma anlamında ileri gidiyor. Kız takımımızla beraber daha da ilerilere gidecektir” dedi.
Bu yola gençlere önem vererek çıktıklarını ve bu yolda ilerlediklerini söyleyen Karaağaç Ardaspor Başkanı Aytaç Feda; “Hocalarımız ve oyuncularımızla disiplinli bir şekilde devam etmekteyiz. Edirne’de toplam 5 dalda mücadele ederken aynı zamanda kadın futbol takımını da 3 yıl önce kurarak bir ilki gerçekleştirdik. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerle kulübümüze bir katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Amatör sporlara belediyemiz ve valiliğimizin desteği var ama bu tür organizasyonlar da çok önemli katkılar sağlıyor. Katılan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu arada mart ayından itibaren de maçlarımızı Karaağaç’ta kendi mahallemizde ve kendi sahamızda oynayacağız. Sahanın yapımından dolayı Sayın Valimiz Yunus Sezer’e ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK