Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de Direğe Çarpan Aracın İçinde Sıkışan Sürücü Yaralandı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobil içinde sıkışan sürücü, polis ve sağlık ekipleri tarafından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2024 23:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2024 23:36
Kaynak: İHA
Edirne'de Direğe Çarpan Aracın İçinde Sıkışan Sürücü Yaralandı

Menderes Sokak üzerinden ana yola çıkmaya çalışan ve plakası henüz belirlenemeyen bir araç, 19 Mayıs Caddesi üzerinde seyir halinde olan 22 *** 299 plakalı otomobil sağ taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 22 *** 299 plakalı otomobil sürücüsü T.G, direksiyon hakimiyetini kaybederek yaya kaldırımında bulunan bir aydınlatma direğine ve elektrik trafosuna çarptı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpışma sonucu araç içinde sıkışan sürücü T.G, sağlık ve polis ekiplerinin koordineli çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Sürücü T.G'nin bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Öte yandan, kazaya karışan ve olay yerinden kaçan diğer aracın sürücüsünün bulunması için polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

Kaynak: İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.