Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mağaza Müdürü Dolandırıcılık İddiasıyla Tutuklandı

Tekirdağ Çerkezköy'de senetle alışveriş yapılan bir mağazada yaşanan dolandırıcılık olayının ardından gözaltına alınan mağaza müdürü Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan Aydemir, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:58
Kaynak: İHA
Mağaza Müdürü Dolandırıcılık İddiasıyla Tutuklandı

Çerkezköy'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Behamo adlı mağazada müdür olarak çalışan M.A.A., mağdurların yaptığı şikayetler sonucunda Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Senetlerin karşılığı olan ücretleri şirketin hesabı yerine kendisinin ve iş birlikçisi olduğu iddia edilen başka bir mağaza çalışanının hesabına yönlendirdiği iddia edilen M.A.A.'nın sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Olayla ilgili mağazanın bölge sorumlusu ve firma sahibinin de ifadesi alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan M.A.A. son günlerde çevresindeki bazı kişileri arayarak borç para istediği iddia edildi. Mağaza müdürü, tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne konulurken, mağaza çalışanının yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.