Hava Durumu

Kırklareli'nde Yol Verme Kavgasında Bir Kişiyi Öldüren Sanığa 25 Yıl Hapis

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yol verme kavgasında silahla bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2025 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2025 13:27
Kaynak: AA
Kırklareli'nde Yol Verme Kavgasında Bir Kişiyi Öldüren Sanığa 25 Yıl Hapis

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Eşref A. ile taraf avukatları ve müştekiler katıldı.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanık Eşref A'nın "kasten öldürme" suçunu işlediği gerekçesiyle hakkında ilgili hükümler gereği ceza verilmesi ve tutuklu halinin devamını talep etti.

Eşref A, savunmasında, maktul İlkay Çetinkaya'yı öldürme amacıyla hareket etmediğini ileri sürdü.

Aralarında yaşanan arbede sonucu savunma amaçlı silahla ateş ettiğini iddia eden Eşref A, beraatini istedi.

Bir süre ara verilen duruşmada, sanık Eşref A, kasten öldürme suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak: AA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.