Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

JANDARMADAN YASAK AVCILIK DENETİMİ

-Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personeli ile gerçekleştirdiği çalışamda, bıldırcın sesi çıkaran yasaklı ses yayın cihazlarını yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2023 11:31
Kaynak: Haber Merkezi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Jandarma ekipleri, Edirne’nin göçmen kuşların göç güzergâhında bulunması ve göç mevsiminin başlaması nedeniyle yasak avcılıkla mücadele etmek amacıyla harekete geçti.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personeli ile işbirliği yaparak merkez ilçe avlak sahasında gece devriyeleri düzenledi.

Devriyeler sırasında, bölgede yapılan keşif ve dinleme faaliyeti sonucunda bıldırcın avcılığında kullanılması yasak olan bıldırcın sesi çıkaran ses yayın cihazları ve teçhizatı tespit etti. Elde edilen bu malzemeler, gerekli işlemlerin yapılması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personeline teslim edildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.