Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İğneada Sel Davasında Reddi Hakim Talebine Ret

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde meydana gelen selde yıkılan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği ruhsatsız olduğu tespit edilen işletme ile ilgili görülen üçüncü duruşmada istenen reddi hakim talebine ret geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 11:59
Kaynak: İHA
İğneada Sel Davasında Reddi Hakim Talebine Ret

Geçtiğimiz sene Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde meydana gelen selde yıkılan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği ruhsatsız olduğu tespit edilen işletme ile ilgili görülen üçüncü duruşmada katılan G.S.’nin avukatı Şahin Gökbulut reddi hakim talebinde bunmuştu. Mahkeme heyeti de talebi değerlendirmek amacıyla 1. Ağır Ceza Mahkemesine gönderdi.

Talebe ilişkin karar çıktı
Karara göre, Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesinin Başkanı Hüseyin Gedik’in tarafsızlığının şüpheye düştüğünden bahis ve katılan G.S.’nin avukatı Şahin Gökbulut tarafından reddi hakim talebine ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yapılan değerlendirmede, “Hakkında reddi hakim talebinde bulunulan mahkeme başkanının sanıklar ve dosyadaki diğer taraflar ile herhangi bir irtibat ve iltisakının bulunduğuna, şahıslarla tanışıklığının söz konusu olduğuna ilişkin olguların mevcut olmadığı anlaşılmış olup katılan vekilinin red talepleri tarafsızlığı şüpheye düşürecek halleden olmadığı kanaatine varılarak hakim reddi talebi oy birliği reddine karar verilerek hüküm kurulmuştur” şeklinde karar verildi.

Kaynak: İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.