Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yürekleri Ağza Getiren Yangın

Edirne otogarının arkasında başlayan ve otogar ile akaryakıt istasyonuna sıçramasına ramak kala ekiplerin dört koldan mücadelesiyle söndürülen yangında, olası facianın önüne geçildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 14:58
Kaynak: ŞENER URFA
Yürekleri Ağza Getiren Yangın

Edirne otogarının arkasında bulunan otluk alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangın, ağaçlık ve otobüs lastiklerinin depolandığı alanlara sıçradı. Yangının büyümesiyle dumanlar, şehrin dört bir yanından görülür hale geldi.

Dakikalar geçtikçe gücünü daha da artıran yangın, otogarın duvarlarına yaklaştı. Aynı zamanda otogarın yanında bulunan akaryakıt istasyonuna doğru da ilerleyişini sürdüren yangına, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Edirne Orman İşletme Müdürlüğü, Edirne İl Özel İdare ve Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri dört koldan müdahale gerçekleştirdi.

Alevler, ekiplerin hummalı çalışmaları neticesinde benzin istasyonuna ve otogara sıçramadan söndürüldü. Yürekleri ağza getiren yangının söndürülmesiyle birlikte, otogardakiler ve akaryakıt istasyonunda bulunanlar derin nefes aldı.

Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.