Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzensiz Göçmen ve Organizatörler Kıskıvrak

Yasadışı yollarla yurtdışına kaçma hayaliyle Edirne'ye gelen göçmenler, kıskıvrak yakalanarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 09:43
Kaynak: ŞENER URFA
Düzensiz Göçmen ve Organizatörler Kıskıvrak

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede denetimlerini sıklaştırdı. Dilaverbey, Mithatpaşa ve Çavuşbey mahalleleri başta olmak üzere Edirne'nin birçok mahallesinde gerçekleştirdiği operasyonlarla göçmen kaçakçılarına darbe vuran polis ekipleri, son aylarda göçmen hareketliliğini en aza indirdi.

Göçmenleri Edirne'ye getiren organizatörler, polis ekiplerinin sıkı denetimleri sonucu adım atamaz hale geldi. Göçmenler ve organizatörler şehir merkezine giriş yaptıkları anda Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanıyor.

Son operasyonun adresi Kıyık Caddesi oldu. Edirne'ye giriş yapan iki araca düzenlenen operasyonda düzensiz göçmenler ve göçmen kaçakçısı olduğu iddia edilen şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler ve şüpheliler haklarında işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.