Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çöken Binada 1 Ölü 7 Yaralı

Küçükçekmece’de çöken binanın enkazında bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken 7 kişi ise yaralı olarak çıkarıldı. Ekiplerin olay yerinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 15:22
Kaynak: İHA
Çöken Binada 1 Ölü 7 Yaralı

Olay, saat 08.40 sıralarında İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde meydana gelmişti.  Edinilen bilgiye göre, Belediye Caddesi ile Geçit Sokak’ın kesişim noktasında bulunan üç katlı bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Enkazın bulunduğu adrese çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

ÇÖKEN BİNAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde saat 08.40 sıralarında 1988 yapımı 3 katlı bina henüz belirlenemeyen nedenle çökmüş, olayda 7 kişi yaralı olarak binadan çıkarılmıştı. 1 kişinin hayatını kaybettiği bina çökmesi olayında, 1 kişiye yönelik arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ile 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilirken, 3 kişilik bilirkişi ekibi de kusur tespitine ilişkin incelemelerine başladı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.