Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

22 ton deterjan sahte çıktı

Türkiye’den Slovenya’ya 22 ton deterjan taşıyan TIR aracı Kapıkule’den çıktıktan sonra Kapitan Andreevo’daki Bulgar görevliler tarafından durduruldu. Yapılan incelemede deterjanın sahte olduğu ve Türkiye’deki ünlü bir markanın logosunun kullanıldığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
22 ton deterjan sahte çıktı

Edirne’nin Kapıkule Gümrük Kapısı’nın karşısındaki Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı’nda Türk bir sürücünün kullandığı Türk plakalı bir TIR’daki 22 bin 360 kg deterjanın yapılan inceleme sonunda sahte çıktığı öğrenildi.

Türkiye’den Slovenya’ya götürüleceği bildirilen ve sahte çıkan deterjanla ilgili Türkiye’deki ünlü markanın yetkililerine durumun bildirildiği ve tamamı 6’şar kilogramlık ambalajlardan oluşan ürününün sahte olduğunun teyit edildiği belirtildi.

20 BİN SAHTE ÜRÜN

Aynı gün yine aynı gümrük kapısında Türk plakalı bir TIR’da bu kez Türkiye’den Polonya’ya gönderilen ünlü markaların etiketini taşıyan toplam 20 bin adet sahte giysi, ayakkabı ve çanta ele geçirildi.

Yıl başından bu yana aynı gümrük kapısında toplam 44 ton sahte deterjan ile 145 bin sahte marka etiketli elbise, ayakkabı, çanta ve çeşitli aksesuar ele geçirildiği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.