SAADET 10 VEKİLLE TBMM’DE

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin; “İnanç, azim ve kararlılıkla yola devam ediyoruz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2023 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2023 10:18
https://batiekspres.com/

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Saadet Partili milletvekillerine büyük ilgi olduğuna vurgu yapan Tekin, “Seçimler bitti. Değerlendirmeler yapılmaya devam ediyor. Saadet Partisi 10 milletvekiliyle TBMM’ye girdi. Bütün gözler Saadet Partisi milletvekilleri üzerinde. Görüştüğüm Saadetli milletvekilleri diyorlar ki: “Meclis’te Saadet Partili milletvekillerine büyük ilgi var. Bize karşı ümit, güven ve beklentiler çok yüksek.” Saadet kadroları, bu güzel yönelişi çok iyi değerlendirerek ümit ve beklentilerin hakkını verecektir. Önümüzde yerel seçimler var. Çok iyi hazırlanacağız. Çok yakın zamanda, Millî Görüş belediyeciliğine yeniden dönme, milletimize ümit olma fırsatımız var.” şeklinde konuştu.

İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamlarına da sert tepki gösteren Tekin, “Mazlumların hamisi olan, tarihi mesuliyetiyle hareket etmesi gereken Türkiye; Filistin’in yanında, İsrail’in karşısında kararlı, tavizsiz ve net bir duruş sergilemelidir” dedi.

HABER MERKEZİ