Zıpkınkurt’tan Gazeteciler Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Recep Zıpkınkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 11:12

CHP’den Edirne Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu bulunan iş insanı Recep Zıpkınkurt 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bir mesajla kutladı.

Zıpkınkurt mesajında, “Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biridir Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Milletin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. Edirne’de de yerel basınımız özveriyle yerine getirdikleri görevleriyle ilimizin tanıtımına önemli katkılar sunuyor. Bu duygu ve düşüncülerle; özveriyle çalışan başta Edirne’mizde görev yapan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ