Yüksel Ergene’den aday adayı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP’den Ergene Belediye Başkanlığı’na yeniden aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 18:23

Tekirdağ’ın Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Ergene Belediye Başkanlığı’na yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Örgütü önünde düzenlenen aday adaylığı açıklaması öncesinde alana eşi Ayten Yüksel ile birlikte gelen Belediye Başkanı Yüksel, elindeki karanfilleri vatandaşlara takdim ederek, kendisini karşılayanlarla tek tek selamlaştı.

“CHP BAYRAĞINI 10 YILDIR ERGENE’DE DALGALANDIRIYORUZ”

Parti binası önünde kurulan sahneye çıkan Yüksel, katılımcılara seslenerek; “Dile kolay, Ergene’de tam 10 yıl oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını, 10 yıldır Ergene’de, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesinde gururla dalgalandırıyoruz. Bu örgüt Ergene’de iki dönemdir belediye seçimlerini kazanmanın mücadelesini verdi ve bu örgüt Ergene’yi Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi yaptı” ifadelerini kullandı.

“KUMPASLARLA YOLUMUZU KESMEYE ÇALIŞTILAR”

Yüksel, CHP bayrağını Ergene’de dalgalandırmaya devam edeceklerini söyleyerek; “10 yıldır Ergene’mizin her alanda çehresini değiştirdik. Çok hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Başarımızdan korkanlar her türlü iftiralarla, çeşitli kumpaslarla yolumuzu kesmeye çalıştılar. Çalışmaya devam ediyorlar. Belediye gelirleri azalsın, Ergene Belediyesi vatandaşına hizmet edemesin diye Velimeşe OSB’deki yerlerimize el koydular. Durdurabildiler mi bizi? Tabii ki hayır” dedi.

ERGENE BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINI AÇIKLADI

Ergene Belediyesi’nin çalışmaları da sıralayan Yüksel; “Ergene Belediyesi olarak sadece ikinci dönemimizde, 17 mahallemizde 21 bin metrekare asfalt, 370 bin metrekare parke taş, 55 bin metrekare sathi kaplama, 51 bin metrekare beton yol yaptık. Yaptığımız hizmetlerle, ‘Artık Ergene’mizde yol sorunu kalmamıştır’ deme noktasına ulaştık” sözlerine yer verdi.

“YEŞİL ERGENE’Yİ HEP BERABER YARATACAĞIZ”

Yüksel, modern belediyeciliğin en güzel örneklerini, projelerini Ergene’de gerçekleştireceklerini söylerken; “Çevreci belediyeciliğin en güzel örneklerini göreceksiniz, yeşil Ergene’yi hep beraber yaratacağız. Hep beraber güzel Ergene’mizi, Trakya’mızın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmaya devam edeceğiz. Daha bitmedi, yapacak çok işimiz var diyor ve Ergene Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ