Yağmura aldırış etmeden Kıraç’ı dinlediler

Edirne Belediyesi tarafından Edirne'nin kurtuluşunun 101'nci yılı etkinlikleri kapsamında Kıraç konseri düzenlendi. Saraçlar Caddesi’ndeki konseri yağmura rağmen çok sayıda Edirneli izledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 23:24

Edirne Belediyesi tarafından Edirne'nin kurtuluşunun 101'nci yılı etkinlikleri kapsamında Saraçlar Caddesi'nde Kıraç konseri düzenlendi. Yağış altında gerçekleşen konserde Kıraç, ay yıldızlı kıyafeti ile sevilen şarkılarını konser alanındaki Edirnelilere söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve eşi Esra Gürkan sanatçı Kıraç'a çiçek takdim etti. Yağmurun hızlanmasına aldırış etmeyen vatandaşlar şemsiyelerini açıp şarkılara eşlik ettiler.

"KIRAÇ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kıraç'a teşekkürlerini ileten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan "Bugün Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kuva-i Milliye’nin isimsiz kahramanlarının ülkemizi adım adım Emperyalizmin işgalinden kurtardıklarının son akşamı. Kurtuluşumuzun 101. yılındayız.

Yüz yılı devirdik. Biliyoruz ki, büyük Türk milleti var oldukça bu kurtuluş bayramları bizden sonra da sizden sonra da çocuklarımız, torunlarımız tarafından yüzlerce yıl daha kutlanacak. Kurtuluşumuz kutlu olsun. Buradan sevgili Kıraç'a teşekkür etmek istiyorum. Kendisi gerçekten sesiyle, duruşuyla, tavrıyla aydın bir sanatçı. Mustafa Kemal'in bir evladı. O yüzden bu soğuk kış gününde bizi kırmayıp Edirne'ye geldiği için var ol, sağ ol diyoruz.

Mustafa Kemaller ölmez. Bu ülkede cumhuriyetin evlatları oldukça cumhuriyetin aydınlığıyla, vazgeçilmezliğiyle, sonsuzluğuyla, o ışıl ışıl gözler oldukça Mustafa Kemal Atatürk yaşayacak, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak. Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.

MERT ERİŞKİN