VALİ VEKİLLERİ ZİYARET ETTİ

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Ankara’daki temasları çerçevesinde Edirne milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2023 10:53
https://batiekspres.com/

Çeşitli temaslar için Ankara’da bulunana Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Ankara temasları kapsamında 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Edirne Milletvekili olarak seçilen  Fatma Aksal,  Ediz Ün, Ahmet Baran Yazgan ve  Mehmet Akalın'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’a gerçekleştirilen ziyarete Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da katıldı.

Helvacıoğlu, “Gün içinde yaptığımız görüşmeler ve aldığımız sonuçları desteklerini esirgemeyen, Valimiz H.Kürşat Kırbıyık ve Vekilimiz Fatma Aksal ile değerlendirdik. Şehrimiz için ilk gün olduğu gibi projelerimizi hayata geçirmeye, üretmeye ve işbirliği içinde canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “TBMM’de ziyaretimize gelen Edirne Valisi Sayın Kürşat Kırbıyık, Bitlis Valisi Sayın Oktay Çağatay ve Keşan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Helvacıoğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın ise “Edirne Valimiz Sn. Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

HABER MERKEZİ