VALİ KIYBIYIK ZİYARETLERİ KABUL ETTİ

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, makamında ziyaretçileri kabul etti. Dün gerçekleşen ziyaretlerde çalışmaları değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2023 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2023 09:43
https://batiekspres.com/

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık önceki günü makamında ziyaretçilere ayırdı. Kırbıyık’ı Edirne Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Atıl Erman, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurper Özbar, Roman Dili ve Kültürü Araştırma Enstitüsü Md. Yrd. Tülay Yılmaz ve Enstitü Yetkilileri,

Arkeolog Ramazan Tabak,  Uzunköprü Çağla Nur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bağışçısı hayırsever İş İnsanı Sergün Uçar ve beraberinde Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar,  Ziraat Bankası Bölge Müdürü Murat Öztürk,  Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan beraberinde Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer, AK Parti Meriç İlçe Başkanı İbrahim Bilgiç, ASKON İş Adamları Derneği İl Bşk. Hüseyin Yıldırım ve dernek mensupları, Trakya Üniversitesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rasim Özgün ve dernek mensupları, Birlik Vakfı Edirne Şube Başkanı Yüksel Bayrak ile görüştü.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, görüşmelerinde ziyaretçilerin gerek şahsi gerekse kurumsal olarak yürüttükleri faaliyetler, planlanan çalışmalar ve güncel konular hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

HABER MERKEZİ