Uzunköprü'deki Vahşetle İlgili Jet İnceleme

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde geçen hafta 15 köpeğin katledilmesine tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, bu sabah bir başka katliam daha yaşandı. 5 kedinin vahşice katledilmesi olayıyla savcılık talimatıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde tüm kameralar incelemeye alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 14:15

Uzunköprü Belediyesi'nde çalışan 4 personel, geçen haftalarda 15 köpeği öldürerek belediyeye ait vahşi depolama alanına atmıştı. Personellerin çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, bu sabah ilçede bir başka katliam daha yaşandı.

TÜM KAMERALAR İNCELENİYOR

Uzunköprü'nün Hayrabolu Caddesi'nde 5 yavru kedinin öldürüldüğü tespit edildi. Olayın hemen ardından Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı'nca jet hızıyla soruşturma başlatıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne verilen talimat doğrultusunda, cadde boyunca tüm kameraların incelemeye alınması belirtildi.

Polis ekipleri, caddede bulunan işyerlerine ait güvenlik kameralarını ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili önemli gelişmelerin yaşandığı ve ilerleyen saatlerde bilgilendirme yapılacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

HABER MERKEZİ