“Umut dolu bir yıl geçireceğimize inanıyorum”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, yeni yıl kutlama mesajında; “Hep birlikte, umutla dolu bir yıl geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 13:00

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, yeni yıl ile ilgili bir açıklama yaptı. Aktaş, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada umut dolu bir yıl geçireceklerine olan inancını vurguladı.

Aktaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Havsa halkının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir 2024 yılı geçirmenizi temenni ediyorum. Geçtiğimiz yılın zorluklarına karşı gösterdiğiniz dayanışma ve güçle umut dolu bir geleceğe adım atıyoruz. İYİ Parti olarak, Havsa ilçemizin daha güzel yarınlara kavuşması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yeni yılda da birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. 2024'ün, Havsa için daha fazla hizmet, daha fazla kalkınma getirmesini diliyorum. Hep birlikte, umutla dolu bir yıl geçireceğimize inanıyorum. İYİ Parti Havsa teşkilatı olarak, yeni yılı coşku ve umut içinde karşılıyor, herkesin yeni yılını kutluyorum.”

ERGİN SÖZER