Uluslararası Sporcular Edirne’de Kamp Yapıyor

Edirne 1922 Akademi Spor Kulübü adına düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası'na katılan sporcular, 3 gün boyunca Uluslararası Judo Toplu Çalışma Kampı’nda antrenman yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 13:17

Türkiye Judo Federasyon Başkanlığı Edirne İl Temsilciliği, 2024 yılı Faaliyet Programı’nda yer Uluslararası Judo Toplu Çalışma Kampı, Edirne Spor Salonu’nda başladı.

Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Azerbaycan ve Çeçenistan’ın katıldığı kampta, sporcular birbirleriyle antrenman yapma fırsatı yakaladı.

“BALKANLAR’DAKİ GİBİ TURNUVA YAPMAK İSTİYORUZ”

Uluslararası Judo Toplu Çalışma kampı hakkında bilgi veren Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Sertaç Kıvrak, “Bugün burada turnuva sonrası kampımızın ilk antrenmanını gerçekleştiriyoruz. 3 gün boyunca bu antrenmanlarımız devam edecek. Buraya katılan sporcularımızın hemen hemen yüzde 50’ye yakını kampa kaldılar. Amacımız, çocukların sezon aşamasındaki gelişim ve eksiklerini görmek. Bizim buradaki asıl hedefimiz, Balkanlar’da Avrupa’ya ve dünyaya ses getiren bazı turnuvalar var. Edirne’nin Avrupa ve Balkanlar’a açılan şehir olduğu için biz de o düzeyde bir turnuva yapmak istiyoruz. İleriki dönemlerde binin üzerinde sporcu ve en az 20 ülkenin katılımıyla turnuva düzenlemek istiyoruz” dedi.

Uluslararası Judo Toplu Çalışma Kampı, 14 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

MERT ERİŞKİN