Uluslararası Judo Şampiyonası son gün

Edirne’de 3. Uluslararası Judo Şampiyonası 2. ve son gününde Türkiye ve Balkanlardan 308 sporcunun katılımıyla kıran kırana karşılaşmalar sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 17:27
https://batiekspres.com/

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığı Edirne İl Temsilciliği tarafından, Edirne’nin işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 3. Uluslararası Edirne Açık Judo Şampiyonası’na Edirne Spor Salonu’nda kıran kırana geçen karşılaşmalar sürüyor.

“EDİRNE’DEN 120 SPORCU KATILDI”

Şampiyonaya katılım ve karşılaşmalarla ilgili olarak Uzunköprü Judo Antrenörü İhsan Köksoy, “Koray Tozanlı hocamla birlikte Uzunköprü’de Judo yapıyoruz. Uluslararası 3. düzenlenen turnuvamız. Her yıl Edirne’nin kurtuluşuna yakın düzenli bir şekilde yapılmaya başlandı. Burada 308 sporcu var. Bulgaristan, Makedonya, Azerbaycan, Yunanistan ve Sırbistan’dan birçok kulübün katıldığı bir turnuva. Edirne genelinde ortalama 120 sporcuyla katıldık. İlk gün Minikler ve Ümitler kategorilerinde maçlarımız oldu. Bugün de gençler ve yıldızlar kategorilerinde olacak. Her yıl çocukların gelişimini arttırmak için komşu ülkelerden, komşu kulüplerimizle yaptığımız bir ortak çalışmamız olacak maçların sonunda. Çocukların gelişimi için her yıl yaptığımız bir çalışma” dedi.

MERT ERİŞKİN