Uluslararası Edirne Maratonu’nda 700 Sporcu Koşacak

Edirne’de hazırlıkları tamamlanan 9’uncu Uluslararası Edirne Maratonu yarın koşulacak. Maraton öncesi yarışın başlayacağı Selimiye Camii meydanında sporculara kit dağıtımı yapıldı. BÜDDER Başkanı Önder Akdağ, maratonda 700 sporcunun koşacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 15:33

Edirne’de bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Edirne Maratonu yarın koşulacak. Maratona saatler kala bugün sporculara kit dağıtımı Selimiye Camii meydanında yapıldı.

Yarın saat 07.00’de başlayacak maraton ile ilgili konuşan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı (BÜDDER) Önder Akdağ, maratona 700 sporcunun katılacağını söyledi.

“BÜTÜN SPORCULAR EKİPLERİYLE ŞEHRİMİZE İNTİKAL ETTİLER”

Yarın saat 06.00’da Selimiye Meydanı’nda çeşitli etkinliklerle başlayacak olan Uluslararası Edirne Maratonu’nun startının 07.00’de verileceğini belirten Balkan BÜDDER Başkanı Önder Akdağ; “Bugün 9’uncu Uluslararası Edirne Maratonu'nun kit dağıtım günü. Doğal olarak bütün sporcular ekipleriyle şehrimize intikal ettiler. Bulunduğumuz alan Selimiye Meydanı. Bütün sporculara kilitlerini teslim ediyoruz. Yarın sabah da saat 06.00’da etkinlik alanımızda toplanarak, 07.00’de maratonun startını vereceğiz. Organizasyon 700 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. Organizasyonda, ülkemize, şehrimize yakışır bir şekilde elimizden geldiğince kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için her türlü hazırlığımız tamam. Bütün sporculara başarılar diliyoruz. Sağlıklı bir koşu olsun, güzel bir yarış olsun, herkes mutlu olsun” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK