Türker Kırklareli’nden bağımsız aday

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde 2019 yılında CHP’den Belediye Başkanı seçilen Serdar Türker, Kırklareli Belediye Başkanlığı’na bağımsız adaylığını bugün açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 18:37

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan adayı olarak seçimlerde aldığı yüzde 72’lik rekor oy oranı ile dikkat çeken Serdar Türker, Kırklareli Belediye Başkanlığı’na bağımsız adaylığını bugün açıkladı.

Türker, bugün Cazibe Merkezi’nde düzenlediği basın açıklamasında Kırklareli Belediye Başkanlığı’na bağımsız adaylığını açıklarken; vatandaşlar da katıldı. Türker, bağımsız adaylık açıklamasında Kırklareli için gerçekleştirmeyi planladığı projelerini de tek tek anlattı.

ÖN SEÇİMDE 2’NCİ OLMUŞTU

Türker, CHP’nin Kırklareli’nde düzenlediği ön seçimde mevcut Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve aday adayı Gürkan Oras ile adaylık yarışına katılmış ve 791 oy alarak 2’nci sırada yer almıştı. Ön seçimi 926 oy alan Kesimoğlu kazanırken, Oras ise 765 oy almıştı. Ön seçimin ardından CHP Parti Meclisi’nin (PM) kararı ile Kesimoğlu yeniden Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştı.

HABER MERKEZİ