TÜM EMNİYET KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü personeli, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun öncülüğünde kök hücre ve kan bağışı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 16:38
https://batiekspres.com/

LÖSEV haftası etkinlikleri kapsamında Edirne İl Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu. Ayrıca 2-8 Kasım tarihleri arasındaki Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla müsait olan personel de kök hücre bağışında bulundu.

PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenli bir Kızılay kan bağışçısı olduğunu söyleyen Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, “Emniyet teşkilatı olarak hem kök hücre bağışı, hem de Kızılay’a kan bağışı yapmak ve bir kez daha desteğimizi göstermek için Kızılay’ımızı, Emniyet Müdürlüğümüze davet ettik. Bizi kırmadılar ve geldiler. Müsait olan arkadaşlarımız ciddi bir teveccüh ile kan bağışında bulunuyor. Kan devamlı bir ihtiyaç ve ikame edilemeyen bir ihtiyaç. Biz de emniyet teşkilatı olarak kanımızla, canımızla, kök hücremizle, 24 saat mesaimizle halkımızın hizmetindeyiz. Bunu büyük bir gururla ifade ediyoruz. Bütün personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

“TÜM KURUM VE VATANDAŞLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

“Kan, tek kaynağı insan olan hayati bir sıvı” ifadelerini kullanan Edirne Kızılay Ekip Doktoru Erhan Aksoy ise “Emniyet Müdürlüğümüz sadece bu gün değil, geçmiş dönemlerde de kan bağışında Kızılay’a olan desteklerini yerine getirmişlerdir. Bugün LÖSEV farkındalık haftasıyla ilgili de kemik iliği bekleyen çocuklarımız için kök hücre bağışında da bulundular. Hem kanlarıyla, hem kök hücreleriyle çok büyük destek yaptılar. Aynı desteği tüm kurumlarımızdan ve tüm vatandaşlarımızdan bekliyoruz. Sağlıklıyken kan verelim ki ihtiyacımız olduğunda aramak zorunda kalmayalım. Tüm vatandaşlarımızı Emniyet Müdürlüğü nezdinde davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK