TÜKD’dan Başkan Akın’a Teşekkür

TÜKD Edirne Şubesi, yürüttüğü "Cumhuriyetin Kadınları Atatürk'ün İzinde” adlı projeye destek veren Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 18:11

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Edirne Şubesi, hazırladığı ve Edirne Fotoğraf Derneği (EFOD) ile birlikte yürüttüğü toplam altı etkinliği oluşturan "Cumhuriyetin Kadınları Atatürk'ün İzinde” adlı projeye destek veren Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a teşekkür etti.

Proje kapsamında çeşitli illerde görüşmeler yapan TÜKD, projenin birinci bölümüne ulu önder, Mustafa Kemal Atatürk'ün doğup, büyüdüğü ve askerlik eğitimlerini tamamladığı Yunanistan’ın Selanik kentinde başladıklarını söyledi.

“PROJENİN SON AYAĞI SAMSUN OLDU”

Proje hakkında bilgi veren TÜKD açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Projemizin 2. etkinliğinin son ayağı Samsun oldu. Burada bizleri TÜKD Samsun Şube Başkanı Filiz Öztopal karşıladı. Tarihçi, yazar Refik Baskın hocamızın eşliğinde ve onun anlatımıyla ilk olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık mücadelesini başlattığı Samsun’a ayak bastığı yer olan Tütün İskelesi’ni ve Kurtuluş Yolunu, ardından Gazi Müzesi ve Onur Anıtı ziyaret ettik. Bu projeye emek veren, katkı sunan, destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca bursiyerlerimizin gezi masrafları konusunda bize destek ve güç veren Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın'a teşekkür, sevgi ve saygılarımızla.”

HABER MERKEZİ