TREPAŞ’tan Engelli, Hamile, 65 Yaş Üstü, Şehit ve Gazi Yakınlarına İşlem Önceliği

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’deki 23 Müşteri Hizmetleri Merkezi ve 11 yetkili tahsilat veznesinde engelli, hamile, 65 yaş üstü vatandaşlar ile şehit ve gazi yakınlarına işlem önceliği sağlamak için yeni bir uygulama başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2025 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2025 10:55

Bu uygulama ile söz konusu vatandaşlar, abonelik, fatura sorgulama, abonelik feshi veya tahsilat gibi işlemleri hızla ve kolayca gerçekleştirebilecek. Durumunu bildiren kişilerin beklemeden işlem yapabilmesi sağlanarak, müşteri memnuniyetinin arttırılması hedefleniyor.

TREPAŞ Genel Müdürü S. Burak Savaş, uygulamanın amacını, "Şirket olarak herkes için erişilebilir ve kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak, hizmete erişimlerini hızlandırmak bizim en büyük önceliğimiz. Bu doğrultuda engelli bireyler, hamileler, 65 yaş üstü vatandaşlarımız, şehit ve gazi yakınlarına işlem önceliği tanıyoruz. Bu sayede, müşterilerimiz daha hızlı ve kolay hizmet alacaklar" şeklinde ifade etti.

HABER MERKEZİ