TREPAŞ Ergene’de Hizmete Başladı

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli bölgelerinde 1,2 milyonu aşkın aboneye hizmet sunan TREPAŞ, müşteri memnuniyetini artırma çalışmaları kapsamında Ergene’de yeni bir tahsilat veznesi açtı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 09:49

Vezne açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trepaş Genel Müdürü S. Burak Savaş “Trepaş’ın elektrik faturaları yeni veznemiz ile birlikte 37 adet yetkili vezneden ücretsiz olarak ödenebilmektedir. Yetkili veznelerimize ilave olarak Turkcell mağazaları, Şok marketler, Türk Telekom mağazaları, PTT Şubeleri ve 19 anlaşmalı banka aracılığı ile de faturalar ücretsiz ve güvenli olarak ödenebilmektedir. Vatandaşlarımızın elektrik faturaları ödemelerinde Trepaş tarafından yetkilendirilmiş vezneleri kullanmalarını gerektiğini” belirten S. Burak Savaş “Trepaş tarafından yetkilendirilmiş veznelerde fatura haricinde ek bir ücret talep edilmediğini ve  yetkili Trepaş tahsilat vezneleri dışında ödeme yapılması durumunda elektrik kesintisi, gecikme faizi, yasal işlemler gibi mağduriyetler yaşanabileceğini “ belirtti.

Trepaş Genel Müdürü S. Burak Savaş, açıklamasının son bölümünde abonelerin www.trepas.com.tr web sitesi üzerinden, Trepaş Müşteri Hizmetleri Merkezleri adres bilgilerine, abonelik için talep edilen evraklara, online abonelik ve fesih işlemlerine, geçmiş ve güncel dönem fatura ve ödeme bilgilerine, borç sorgulama ekranlarına, kademeli tarife bilgilerine ve abonelik ücretleri bilgilerine ulaşabileceklerini belirtti.

HABER MERKEZİ