TERKOĞLU EDİRNELİLER İLE BULUŞTU

-Edirne Kitap Günleri’ne katılan gazeteci yazar Barış Terkoğlu, okurları için kitaplarını imzaladı. İmza günü sırasında Terkoğlu, cezaevindeki meslektaşı Barış Pehlivan ile Edirnelileri telefon aracılığıyla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 18:43
https://batiekspres.com/

Edirne Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Edirne Kitap Günleri devam ediyor. Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda düzenlenen etkinlikte bugün gazeteci yazar Barış Terkoğlu, okurları ile bir araya geldi.

Terkoğlu, 15.00-17.00 saatleri arasında Kırmızı Kedi Yayınları standında SS, Metastaz, Metastaz 2: Cendere, Mahrem, Sızıntı, Size Yalan Söylediler - Çetin Doğan'ın Gözünden 28 kitaplarını imzaladı. Terkoğlu’nun imza gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken; Terkoğlu da okurları ile sık sık sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

İmza günü sırasında birçok kitabını birlikte hazırladığı ve Silivri'deki Marmara Açık Cezaevi’nde olan meslektaşı Barış Pehlivan ile de telefon ile konuşan Terkoğlu, okurlarının selamını iletti. Pehlivan da Terkoğlu aracılığıyla Edirnelilere teşekkür etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ