Tekirdağ'da Hayırsever İş İnsanlarına Teşekkür Belgesi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma teşkilatının araç ihtiyaçlarını karşılamak için İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen kampanyaya destek veren iş insanları, teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 18:08

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, emniyet ve jandarma teşkilatının araç ihtiyacının karşılanması için katkıda bulunan iş insanları, törenle ödüllendirildi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) konferans salonunda gerçekleştirilen programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve protokol üyeleri katıldı. Törende konuşan Vali Soytürk, bir yıldır emek verdikleri projenin hayırseverlerin desteği ile amacına ulaştığını ifade etti. Soytürk, "Devriye sayısının artması için araç gerekiyor. Bir yıl içinde 201 yeni aracımız oldu. 75 tane 15 yaş üstü aracımızı emekliye ayırdık. Yerlerine ise yenileri geldi. 201 aracın 94’ünü ise Tekirdağ’daki hayırseverlerimiz aldı. Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyorum. Bu projeye bütün hayırseverlerimizin katkısı oldu. Bu yüzden ilimizin güvenliğine katkı sağladığınız için her birinize tekrar teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından araç bağışında bulunan toplam 94 hayırsevere Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Çerkezköy Kaymakama Nazmi Günlü tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.