Tekdemir’e Belediye Binasında Tören

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Edirne Belediyesi’nde görevli Barış Tekdemir için belediye binasında tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 14:25

Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Edirne Belediyesi’nde görevli Barış Tekdemir’e belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, belediye personeli ve ailesi katıldı.

“ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN”

Başkan Filiz Gencan Akın “Aramızdan güzel bir insan geçti. Barış sadece çalışma arkadaşımız değildi, benim onunla çok özel bir hukukum vardı. İyiliği, temizliği ve kırgınlıklarıyla aramızdan ayrıldı. Benim ona bütün hakkım helal olsun. Hiç kimseyi incitmedi ve bize karşı her zaman dürüsttü. Kalbim o kadar kırık ki, şu anda Kırkpınar’dayız ama duyduğum andan itibaren yaşadığım acıyı size anlatamam. Keşke yapabileceğimiz bir şey olsaydı. Onu yetiştiren değerli ailesine çok teşekkür ediyorum. Böyle bir evladı bize kazandırdığı için. Onun kalbimizdeki yeri her zaman ayrı olacak. Allah mekanını cennet eylesin. Çok üzgünüm” dedi.

Tekdemir’in cenazesi Edirne Belediyesi önünden Eski Cami’ye kadar ellerde taşındı. Cuma namazı sonrası Eski Cami'de kılınan cenaze namazıyla Tekdemir son yolculuğuna uğurlandı. 

Tekdemir'in cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı'na defnedildi. 

MERT ERİŞKİN