SÜLEYMAN DEMİREL SOSYAL TESİSİ HİZMETE BAŞLADI

Kapaklı’da Atatürk Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Süleyman Demirel Sosyal Tesisi hizmete başladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 12:25
https://batiekspres.com/

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Atatürk Mahallesi’deki Süleyman Demirel Parkı’nda sosyal tesis hizmete başladı. Kapaklı Belediyesi tarafından kurulan Süleyman Demirel Sosyal Tesisi’nin açılışını, belediye başkanı Mustafa Çetin gerçekleştirdi.

Çetin, Atatürk Mahallesi’nin Yıldız Caddesi ile Aynur Caddesi’nin kesişiminde bulunan Süleyman Demirel Parkı içerisinde hizmete giren sosyal tesiste incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından tesis ve park içerisinde vakit geçiren vatandaşlarla bir araya gelen Çetin, vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

“HİZMETE AÇMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Kapaklı’da sosyal tesislerin sayısını artırmak için çalıştıklarını belirten Çetin; “Üstlendiğimiz sosyal belediyecilik anlayışı gereği vatandaşlarımızın huzurlu ve keyifli vakit geçireceği sosyal ve yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Bülent Ecevit Parkı Sosyal Tesisi, Ali Baba Parkı Sosyal Tesisi, Kazak Gölü Kır Bahçesi ve Çamlık Sosyal Tesisinin ardından Süleyman Demirel Sosyal Tesisi’ni de hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı tesislerimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

KENTAŞ TARAFINDAN İŞLETİLECEK

Kapaklı Belediyesi iştirak şirketi KENTAŞ tarafından işletilen Süleyman Demirel Sosyal Tesisi, diğer sosyal tesislerde olduğu gibi dört mevsim boyunca vatandaşlara aileleri ve sevdikleriyle hizmet sunacak. Tesis, toplantı ve doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacak.

HABER MERKEZİ