Sokak hayvanlarına desteğin bedeli: 10 TL

Edirne’de petshop işleten Leyla Duran, Sokak Hayvanları Günü’ne uygun fiyatlı mama paketleri hazırladıklarını belirterek “Sokak hayvanlarına destek olmak isteyen duyarlı vatandaşlarımız için uygun fiyatlı mama paketleri hazırladık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 18:05

Edirne’de petshop işletmecisi Leyla Duran, Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde özel bir kampanya başlattı. Duran, sokak hayvanlarına mama desteği sağlamak isteyen ama bütçesi dar olan duyarlı vatandaşlara ulaşmak adına 10 liralık mama paketleri hazırladıklarını söyledi.

Duran, duyarlı vatandaşlardan gelen ilgiye teşekkür ederken, bu desteğin sokak hayvanları için büyük önem taşıdığını vurguladı. Ancak, günümüz ekonomik koşullarının etkisiyle insanların kendi ihtiyaçlarını karşılama konusunda zorluk yaşadığına dikkat çeken Duran, bu nedenle de desteklerin eskisi kadar yoğun olmadığını belirtti.

“SATIŞLAR VE TALEP DÜŞÜK”

Ekonomiden dolayı satışlarda düşüş olduğuna dikkat çeken Duran; “Sokak hayvanları gününe özel 200 gramajlı mama paketleri hazırladık. Paket adeti 10 lira. Ekonomiden dolayı maalesef satışlar ve talep düşük. Bizde en azından biraz satış olsun diye fiyatı düşürdük, böyle bir kampanya başlattık. Duyarlı vatandaşlarımız hala var, ama eskisi kadar değil. Çünkü artık insanlar kendilerine zor yetiyor. Sokak hayvanlarına destek olmak 10 lira. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya bekliyorum” dedi.

HİLAL PEKER