Şile toplantısına katıldılar

İYİ Parti’nin İstanbul Şile’de organize ettiği ve yerel seçim hazırlıklarının konuşulduğu toplantıya İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 12:28

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İYİ Parti Genel Merkezinin organize etmiş olduğu ve Genel Başkan Meral Akşener’in de katıldığı İstanbul Şile’de gerçekleştirilen seçim hazırlıkları ve istişare toplantısına katıldılar.

Toplantıda yaklaşan yerel seçimlerde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Toplantı, 81 il başkanı, milletvekilleri, genel idare kurulu üyeleri, divan kurulu üyeleri ve İYİ Partili belediye başkanlarının katıldığı bugüne kadar gerçekleştirilmiş olan en kapsamlı istişare toplantısı oldu.

İl Başkanı Engin, Edirne olarak merkezde, tüm ilçeler ve beldelerde kazanacak adaylarla yerel seçimlere hazır olduklarını Genel Başkan Meral Akşener’e bildirdi.

Son dönemlerde rakip siyasi partiler ve bazı medya organlarının “İYİ Parti parçalanıyor” havası yaratmaya çalıştığı belirtildi. Bunun üzerine 81 il başkanı ve toplantıya katılanlar “sadakatle Genel Başkan Meral Akşener’in yanında olduklarını” ifade ettiler.

HABER MERKEZİ