SELÇUK YILMAZ DP’DEN ADAY

Vize’nin eski belediye başkanı Selçuk Yılmaz, Demokrat Parti’den belediye başkan adayı olacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 17:42
https://batiekspres.com/

2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Kırklareli’nin Vize ilçesinin eski belediye başkanlarından İnşaat Mühendisi Selçuk Yılmaz Demokrat Parti’den (DP) aday olduğunu açıkladı.

Batı Ekspres internet haber sitesine konuşan Yılmaz, daha önce kazandığı seçimlere DP rozetiyle girdiğini ancak seçimleri kazandıktan sonra rozetini çıkararak tüm ilçe halkının belediye başkanı olduğunu kaydetti. Yeniden göreve seçilmesi durumunda tüm ilçe halkının belediye başkanı olma sözü verdiğini belirten Yılmaz adaylık konusunda DP Vize İlçe Başkanlığına başvuru yaptığını da kaydetti.

Belediye başkanlığı görevini yürüttüğü 10 yıl boyunca iyi işler yapmaya çalıştığını belirten Selçuk Yılmaz “10 yıl belediye başkanlığı süreci ve 10 yıl da vatandaşlarımızın arasında esnaf Selçuk Yılmaz olarak yaşadım. Bugün geldiğimiz noktada eşim, dostum, akrabam ve arkadaşlarımdan destekle kaldığımız yerden devam etmek üzere yeniden Demokrat Parti’den aday olabilmek için DP Vize İlçe Başkanlığına adaylık başvurumu yaptım” dedi.

MURAT SAVAŞ