Şehit Polis Memuru Özsoy Anıldı

Edirne’de Şehit Polis Memuru Nefize Çetin Özsoy kabri başında anıldı.2016 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde terör saldırısında şehit olan Özsoy için mezarı başında anma programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 12:51

Mardin’in Midyat ilçesinde, 2016 yılında terör saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Nefize Çetin Özsoy için mezarı başında anma programı düzenlendi. Şehit Özsoy için düzenlenen anma programına gelenleri şehidin annesi Hafize Çetin ile babası Süleyman Çetin karşıladılar. Programa Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, çeşitli siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile Özsoy’un yakınları, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Yeni Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında Özsoy’un kabri başında dualar okundu. Edirne Valisi Yunus Sezer ve Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, şehidin kabrine çiçekler bıraktılar.

Anma töreninden sonra konuşan şehidin babası Süleyman Çetin, törene katılanlara kendilerini yalnız hissettirmedikleri için çok teşekkür ederek. “Herkesten Allah razı olsun bizleri, şehidimizi unutmadıkları için” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK