"Seçimi yüze 40 oyla kazanacağımızı düşünüyorum"

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek; "Yüzde 40 civarında bir oyla seçimi kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 14:29

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, Saraçlar Caddesi'nde bulunan parti standında vatandaşlarla ile bir araya geldi.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Sedefçi, vatandaşların oylarına talip olduğu söyledi. Sedefçi; "Sürekli hareket halindeyiz. Sürekli mahalle, esnaf, kahve gezileri yapıyoruz. Halkla beraber olmaya çalışıyoruz. Ama şu anda her şey gayet iyi gidiyor gibi görünüyor. En son 8 Mart'taki ankette yüzde 30 AK Parti, yüzde 28 İYİ Parti görünüyordu ama ben şu anda AK Parti'yi geçtiğimizi, yüzde 35 civarına vardığımızı düşünüyorum. Büyük ihtimalle yüzde 40 civarında oyla seçimi kazanacağımızı düşünüyorum. Edirne halkı buna karar vermiş gibi görünüyor. Edirne halkının kararına saygı göstererek memnuniyetle kabul ediyorum ve 5 yıl daha Edirne halkına hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

MERT ERİŞKİN