“Seçim harcamaları nasıl telafi edilecek”

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üye Adayı Süheyl Tunçyürek, seçimlerde harcanan para miktarının inanılmaz boyutlara ulaştığını belirterek, bu paranın nasıl telafi edileceğini sordu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:52

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Süheyl Tunçyürek, partilerin ve adayların seçimlerde harcadıkları para miktarının inanılmaz boyutlara ulaştığını kaydetti. Harcanan paranın nasıl telafi edileceğini soran Tunçyürek "Edirne olarak çok önemli bir seçim geçiriyoruz. Adaylar çok çekişmeli bir yarışa girdi. Biz de bu yarışta iddialıyız ancak maddi konuda bir şeyi de belirtmek istiyorum. Yarıştaki mevcut partiler inanılmaz paralar harcıyorlar. Bu paranın kaynağı kişilerin maddi kaynakları ve partilerin hazineden aldığı destekler. Ancak bu harcanan ücretler inanılmaz boyutlara ulaştı. Ben partili biri değil sade bir vatandaş olarak sormak isterim: Bu harcanan paraların karşılığında geri dönüşü nasıl olacak? Bu kadar parayı nasıl telafi edecekler? Merak etmemek elde değil” dedi.

“BUNU DÜZELTMEK ELİNİZDE”

Vatandaşların Memleket Partisi’ne oy vereceklerinden emin olduklarını belirten Tunçyürek “Edirneli vatandaşlarımız hakkın hukukun yanında olacaklardır ve mecliste ve başkanlıkta bizi destekleyeceklerinden şüphem yoktur. Edirne Atatürk'ün kalesi, Atatürkçülerin yuvasıdır. Hiçbir tarikata, hiçbir gericiliğe, hiçbir talana oy vermezler. Edirne yıllardır rezil gibi Avrupa'ya açılan kapı; bunu düzeltmek de vatandaşlarımızın elindedir. Hep beraber Edirne’mizi yönetelim, beraber bu yalana, dolana, talana son verelim."

HABER MERKEZİ