Seçim çalışmasında hasret giderdiler

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba seçim çalışmalarına Edirne Saraçlar Caddesi’nde devam etti. İba, çalışmalar esnasında bir arkadaşının telefonundan kızı ile görüntülü konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 17:05

AK Parti Edirne Belediye Başkanı Belgin İba, seçim çalışmalarına bugün Edirne Saraçlar Caddesi’nde devam etti. Saraçlar Caddesinde vatandaşlarla ve esnafla görüşmeler gerçekleştiren İba’nın caddeye geldiğini gören bir arkadaşı, İba’nın kızını görüntülü arayarak, anne kızın görüşmesini sağladı. Seçim çalışmaları başladığından bu yana bir aydır kızını göremediğini, yaklaşık 10 gündür de sesini duymadığını söyleyen Belgin İba, çok mutlu olduğunu, duygulandığını söyledi. İba; “Arkadaşım Caddede beni görünce kızımı aramış ve telefonu bana uzattı. Yaklaşık bir aydır görüşemiyoruz. Çok mutlu oldum, duygulandım ama hissettirmemeye çalıştım. Eve geç dönüyorum, onun uyuduğu saatler oluyor. Gün içinde de telefonu elime alamıyorum” dedi.

“PROJELERİMİZ EDİRNELİLER TARAFINDAN KARŞILIK BULDU”

Seçim çalışmalarının yoğun geçtiğini, açıkladığı projelerin Edirneliler tarafından karşılık bulduğunu belirten İba; ”Artık son bir ay. Gece gündüz çalışıyoruz. Heyecanlıyız, projelerimizi açıkladık. Şimdi projelerimizi parça parça sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız. Projelerimiz Edirnelilerde çok karşılık buldu. Çünkü üzerine çok kafa yorduk. 2 aydan bu yana her gece program sonunda oturup projelerimizi uzmanlarla, mimarlarla, mühendislerimizle, şehrin sivil toplum kuruluşlarından aldığımız sonuçları da birleştirerek çalıştık. Geçtiğimiz hafta projelerimizi halkımıza arz ettik. İnşallah uygulamak nasip olur. Gayretimiz büyük, heyecanımız büyük. Edirne’ye hizmet etmekten mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK