Satışlar Durgun, Eylül Umutla Bekleniyor

Edirne’de kasap dükkanı çalışanı Ahmet Öztürk, satışlardaki durgunluğun devam ettiğini belirterek; “Eylülde okulların açılması satışlarımızı olumlu anlamda etkileyecek. Umuyoruz ki, Eylül ayı itibarıyla işlerimizde bir toparlanma olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 17:42

Edirne’de kasap dükkanında çalışan Ahmet Öztürk, son dönemde yaşanan ekonomik durgunluğun kasap sektörünü de etkilediğini belirtti. Öztürk, satışlarda gözle görülür bir azalma olduğunu vurgulayarak, bu durgunluğun uzun süredir devam ettiğini ifade etti.

Kasap dükkanındaki bu durgunluğun, sadece Edirne’ye özgü olmadığını belirten Öztürk, genel olarak tüm kasapların benzer sıkıntılar yaşadığını söyledi. Öztürk, Eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte, alışverişlerde bir hareketlenme beklediklerini söyledi.

“SATIŞLARDAKİ DÜŞÜŞ BİZLERİ ETKİLİYOR”

Öztürk; “En son et ve et ürünlerinin fiyatlarında işletme olarak bir düşüşe gitmiştik. Vatandaşlarımızın yararlanabilmesi adına. Ama istediğimiz satış oranını yine yakalayamadık. Satışlardaki düşüş bizleri etkiliyor. Eylülde okullar açılacak. Üniversite öğrencileri gelmeye başlayacak. Bu durum işlerimizi etkiler. Satışlarımızı arttırır. Umuyoruz ki, Eylül ayı itibarıyla işlerimizde bir toparlanma olacak ve bu durgun dönemi geride bırakacağız" diye konuştu.

HİLAL PEKER