Ravalı pazaryerini ziyaret etti

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, Uzunköprü Cumhuriyet Mahallesinde kurulan pazaryerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 18:14

Kötü hava şartlarında ve yetersiz altyapı imkanları ile emeğinin karşılığını almaya çalışan esnafı dinleyen Ravalı, eksiklikleri de yerinde gözlemleme fırsatı buldu. Çoğu Pazarcı esnafının sağanak yağmura rağmen korunaksız bir şekilde satışlarını yapmaya çalıştığını belirten Ravalı, “Gerçek Belediyecilik ile pazaryeri esnafımızın daha korunaklı ve güvenli bir şekilde satışlarını yapmaları için gerekli düzenlemeleri yapacağız” dedi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Ravalı, “Şiddetli yağmur altında zor şartlara rağmen emeğinin karşılığını almaya çalışan pazar esnafımızı ziyaret ettik. Pazar esnafımızın şiddetli yağmur altında satışlarını gerçekleştirmeye çalıştığına şahit olduk. Çoğu pazarcı esnafımız kendi imkanları ile korunaksız bir şekilde emeğinin karşılığını almaya çalışıyor. Söz; gerçek belediyecilik ile hem pazar esnafımızın daha korunaklı ve güvenli bir şekilde satışlarını yapmaları hem de vatandaşlarımızın kötü hava şartlarında da rahatlıkla alışverişlerini gerçekleştirmesi için gerekli düzenleme ve desteği sağlayacağız” dedi.

HABER MERKEZİ