Rasim Ergene Ortaokulu il birincisi

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar Karma Floor Curling İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonucunda il birincisi Rasim Ergene Ortaokulu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 19:51

Edirne’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okul sporları faaliyetleri bir birinden çekişmeli müsabakalarla devam ediyor.

Son olarak Keşan Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yıldızlar kategorisinde düzenlenen okullar arası Floor Curling İl Birinciliği müsabakaları, 7 okulun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Gün boyu süren müsabakalarda sporcular, kategorilerinde dereceye girebilmek ve düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda okullarını ve illerini temsil edebilmek için ter döktü.

Yıldızlar Karma müsabakalarının sonucunda Rasim Ergene Ortaokulu birinci, Ahmet Yenice Ortaokulu ikinci olurken; Yenimuhacir Ortaokulu ve Nevzat Kahraman Ortaokulu ise üçüncülüğü paylaştı. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. HABER MERKEZİ