Polis servisi ile otobüs çarpıştı: 11 yaralı

Kapıkule’de görevli polis memurlarını taşıyan servis aracı ile bir otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada çoğu polis memuru 11 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 21:57

Edirne’nin Kapıkule Gümrük Kapısı’nda görev yapan polis memurlarını taşıyan servis aracının Edirne – Kapıkule yolunda çarpışması sonucu 10’u polis memuru toplam 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre polis memurlarını taşıyan 22 ** 245 plakalı servis minibüsü ile 34 *** 799 plakalı otobüsün çarpıştı kazanın duyulmasından kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar kaza yerindeki ilk müdahalelerden sonra çeşitli hastanelere sevk edildiler.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÜRKAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Kazanın duyulmasından sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaralılara acil şifalar dileyen bir mesaj yayınladı. Gürkan mesajında “Kapıkule Gümrük Kapısı'nda görevli polis memurlarını taşıyan servis aracı ile otobüsün çarpışması sonucu 10'u polis, 11 vatandaşımızın yaralandığı derin bir üzüntüyle öğrendim. Polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ