Polis memuru Kuş son yolculuğuna uğurlandı

Edirne’de eski eşi olan komiser tarafından vurularak ölen kadın polis Sevda Kuş, Edirne İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen tören ile Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 13:11

Edirne'de eski eşi tarafından vurularak öldürülen polis memuru Sevda Kuş için Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nde veda töreni düzenlendi.

Sevda Kuş'un meslektaşları, ailesi ve sevenleri, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir araya geldi. Törende duygusal anlar yaşandı. Meslektaşları, Sevda Kuş'u meslek hayatı boyunca sergilediği özveri ve fedakarlıklarla anarken, ailesi ise acılarını gözyaşlarıyla dile getirdi.

Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, törende gözyaşlarına hakim olamadı. Karaburun, büyük bir üzüntü yaşadıklarını söyleyerek Kuş’un iyi bir polis memuru olduğunu söyleyerek helallik istedi. Törene, polis memuru Kuş'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kurum müdürleri ve polisler katıldı.

Sevda Kuş'un naaşı, törenin ardından Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki aile mezarlığına defnedilmek üzere yola çıkarıldı.

HİLAL PEKER