Pınarhisar'da Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Kırklareli Valisi Uğur Turan ve eşi Nihal Turan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2024 10:58

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programa, Kırklareli Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan özel bireyler de katılım sağladı.

Programda, özel bireylerin sevgiyle hazırladığı gösteriler izleyicilerle buluştu. Vali Turan, özel bireylerin mutluluğuna ortak olarak, onların yaşam sevinci ve azminden ilham aldıklarını belirtti. Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve toplumsal dayanışmayı artırmak adına devletin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Vali Turan, ailelere ve öğretmenlere de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Turan, "Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Sevgi, empati ve dayanışma ile daha erişilebilir bir dünya mümkün" sözleriyle toplumsal farkındalığın önemine dikkat çekti. Etkinlik, katılımcılar arasında dayanışma ve sevgi bağlarını güçlendiren bir atmosferde sona erdi.

HABER MERKEZİ