Özsoy; “Doğal pastel tonlar saç dünyasında yükselişte”

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, saç renklendirmede bu sezon doğal pastel tonların ön plana çıktığını belirterek “Saç renklendirme trendleri her geçen gün değişiyor ve doğal güzellik vurgusu ön plana çıkıyor. Bu trende uygun olarak, doğal pastel tonlar saç dünyasında yükselişte” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 15:04

Edirne’de kadın kuaförü olan Gökay Özsoy, bahar aylarının gelmesi ile kadınların saç renklendirmede renk arayışını girdiğini ve doğal pastel tonları tercih ettiklerini söyledi. Kahverengi, kestane, bakır, kahve köpüğü gibi doğal pastel tonların yükselişte olduğunu belirten Özsoy, özellikle sütlü çikolata kahve tonlarının, birçok kadının favorisi haline gelmiş durumda olduğunu söyledi.

“PASTEL TONLAR GENİŞ BİR KULLANICI KİTLESİNE HİTAP EDİYOR”

Pastel tonların geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ettiğini belirten Özsoy; “Saç renklendirme trendleri her geçen gün değişiyor ve bu sene doğal güzellik vurgusu ön plana çıkıyor. Bu trende uygun olarak, kahverengi, kestane bakır, kahve köpüğü gibi doğal pastel tonlar da saç dünyasında yükselişte. Özellikle sütlü çikolata kahve tonları, birçok kadının favorisi haline gelmiş durumda. Bu tonlar, saçlara doğal ve ışıltılı bir görünüm kazandırırken aynı zamanda da bakımını da sağlıyor. Saçları boyarken saç tellerine zarar vermeden, doğal bir görünüm elde etmek isteyenler için ideal bir seçenek haline geliyor. Doğal pastel tonlar, her cilt tonuna uyum sağlayabilmesiyle de ön plana çıkıyor ve geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Ayrıca, bu tonlar saçların doğal rengine de uyum sağladığı için bakım sürecinde de daha az zorluk çıkartıyor” şeklinde konuştu.

HİLAL PEKER