Özgür Özel Edirne’ye Geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kırkpınar etkinliklerine katılmak üzere Pazar günü Edirne'de olacak. CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Özel’in CHP Edirne İl ve İlçe Başkanlığına yapacağı ziyarete tüm Edirnelileri davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 13:07

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kırkpınar final güreşlerini izlemek üzere Pazar günü Edirne’ye geliyor.

Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı Kırkpınar etkinlikleri için Edirne’ye gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili açıklama yaptı. Balkanlı yaptığı açıklamada “Çok değerli Edirneli hemşerilerim, CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, 7 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te Kırkpınar etkinlikleri nedeniyle şehrimize ziyaret gerçekleştireceklerdir. Bu özel gün nedeniyle, Kırkpınar etkinliklerine katılarak hemşehrilerimizle buluşacak olan Sayın Genel Başkanımız, aynı zamanda CHP İl İlçe Başkanlığını ziyaret edecektir. Tüm halkımızı bu önemli günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Tüm Edirne halkını, 7 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te CHP İl İlçe Başkanlığında gerçekleşecek ziyarete davet ediyoruz. Birlikte güçlü bir geleceğe adım atmak için, sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız” dedi.

HABER MERKEZİ