Özden’den Havsa Spor’a Destek Sözü

Havsa Spor yöneticileri Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’i makamında ziyaret etti. Özden, Havsa Spor’a yardım ve destekte bulunacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 11:50

Havsa Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güven ve yönetim kurulu üyeleri, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden'i makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Başkan Özden, Havsa Spor'a her türlü yardım ve destekte bulunacaklarının sözünü verdi.

Ziyaret sırasında Başkan Özden, sporun ve spor kulüplerinin toplumsal hayatın önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Havsa Spor'un başarıları, ilçemizin gururu olacaktır. Bizde Havsa Belediyesi olarak, her zaman yanlarında olup, maddi ve manevi desteğimizi esirgemeyeceğiz. Havsa Spor'un daha büyük başarılara imza atması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Havsa Spor Başkanı Mehmet Güven ise Başkan Özden'e teşekkürlerini ileterek, “Başkanımızın bize verdiği destek sözü, motivasyonumuzu artırdı. Havsa Spor olarak, hem ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye hem de gençlerimize sporu sevdirmeye devam edeceğiz. Başkanımızın bu desteği, hedeflerimize ulaşma yolunda bize büyük güç katacak” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından, Başkan Özden ve Havsa Spor yöneticileri, kulübün gelecekteki projeleri ve planları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Özden, Havsa Spor'un her zaman yanında olacaklarını ve birlikte başarılı işlere imza atacaklarına inandığını belirtti.

ERGİN SÖZER