Özden’den Cumhuriyet ziyareti

Havsa’nın Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret eden CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden “Havsa'nın her kesimine eşit hizmet götürme çabası içinde olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 17:25

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, Havsa Cumhuriyet Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ayrıca, ziyaretin Miraç kandiline denk gelmesi dolayısıyla Özden, bu özel günde vatandaşların Miraç Kandilini kutladı ve hayırlara vesile olmasını temenni etti.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Özden şunları dile getirdi:

“Cumhuriyet Mahallemizde vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerini dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Onların seslerini duymak, onların taleplerini anlamak bizim için son derece önemli. Belediye başkanı olarak seçilmem durumunda, Havsa'nın her kesimine eşit hizmet götürme çabası içinde olacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim. Ayrıca, Miraç kandili gibi özel bir günde burada olmak da ayrı bir anlam taşıyor benim için. Bu mübarek gün vesilesiyle tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyor, dualarının kabul olmasını diliyorum. İnşallah bu gecenin, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Havsa'mızda da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını umuyorum.”

ERGİN SÖZER